Benchmarkplein KIRC

Het KIRC Benchmarkplein

In de 7 jaren van ons bestaan hebben we, via maandelijkse onderzoeken, een schat aan informatie over klantinteractie verzameld. Informatie die erop wacht om gedeeld te worden. Op donderdag 13 december organiseren wij het eerste benchmarkplein van Nederland: in één middag vind je alle informatie die je zoekt om het jaarplan 2019 zo succesvol mogelijk te laten zijn.

Zoek je benchmarkinformatie? Wij vinden het vast in onze databases. Wij hebben in de afgelopen jaren meer dan 1.000 vragen gesteld over allerlei kenmerken van klantcontact en dat aan duizenden respondenten. En ook onze sponsoren onderzoeken veel. Denk aan de superinteressante onderzoeken van bv Verint, Dimension Data, Teleperformance, KSF en anderen over klantcontact.

Met de informatie die wij verzamelen, nemen de mogelijkheden voor het afleiden van inzichten enorm toe. Managers weten dat goede data een bron van concurrentievoordeel is. Maar gegevens alleen zijn waardeloos; het gaat om de inzichten die daarvan worden afgeleid. Informatie is de kern van elk essentieel bedrijfsproces. Snelle toegang tot informatie stimuleert de ontwikkeling van elke organisatie. Op het KIRC Benchmarkplein kun je profiteren van al deze gegevens om beter te kunnen werken, je markt beter te kunnen bedienen, performance uit te breiden en risico’s te verminderen.

Kom halen en brengen!

Op het KIRC Benchmarkplein kom je op een leuke, informele, snelle en spontane manier in contact met vakgenoten en experts. Je kunt rechtstreeks putten uit de kennis van KIRC en van haar sponsoren. Een wereld aan informatie, gewoon voor het grijpen!  Op het KIRC Benchmarkplein leer je hoe je met benchmarkcijfers de klantenservice verbetert en hoe je de bedrijfsvoering efficiënter maakt.

Op het KIRC Benchmarkplein delen wij alle informatie die we hebben. Dat gaat als volgt: jij vraagt (beveiligd) wat je wilt weten, en wij zoeken het op! Maak gebruik van alle informatie die er is in Nederland, in één middag!

Ook bespreken we tips en tools om je tijd, energie en moeite zo te besteden dat je jouw 2019 doelen kunt doorlichten, nog meer kunt focussen op wat er toe doet en de dingen ook echt kan bereiken die je wil bereiken. Het benchmarkplein helpt je om structuur in ongestructureerde informatie te brengen.

Wil je verzekerd zijn van een plaats?

Schrijf je dan direct in. Gratis voor CCMA leden!

kirc.nl/kirc-lectures/informatie/

Dichterbij succes in klantcontact kom je niet.

© 2019 - COPYRIGHT CCMA • PRIVACY VERKLARING